Ett avslut

Det blev aldrig något riktigt avslut här på bloggen, så bättre sent än aldrig kommer det ett nu. 


Efter att jag kom hem till Cong från Belfast så hade jag som nämnt tidigare helgen ledigt. På söndagkvällen gick vi ut och åt middag och hade det trevligt ett gäng från jobbet och jag fick säga hej då till Fiona som jag inte sett sedan dess (jag totalvägrar säga "såg för sista gången")! Sen var det jobb som vanligt måndag och tisdag, och jag hade som plan att packa lite varje dag för att få det gjort i tid, men trots det satt jag vid tiotiden på kvällen i lägenheten och hade kvar enorma mängder att få ner i väskorna och massor av städning - så som det brukar vara när jag ska flytta eller åka iväg för en längre tid. 

Tidigt onsdag morgon fick jag sedan skjuts in till Galway av Mary och sen var det buss till flygplatsen i Dublin och sen ett par timmar flyg upp till Umeå. 

Där har jag spenderat ett par dagar och inte tagit mig tiden till att blogga något, men nu när jag sitter på tåget ner till Göteborg är tid det jag har absolut mest av så jag tyckte det var dags för ett sista inlägg här. 

Som sagt så var det inga Goodbye's som sas då jag lämnade Cong utan bara See you later's, men bloggen är numera officiellt död efter en tveksamt regelbunden uppdatering under det gångna året. 

Slán, Sara