Hej hopp och hallå!

Det var verkligen inte igår jag postade någonting här, och om jag ska vara ärlig har det väl inte hänt så mycket spännande i mitt liv sen sist. Jobbet och livet rullar på. Vi börjar sakta närma oss högsäsong igen, vilket märks på antalet ridturer vi har om dagarna. Vädret håller inte riktigt med om att det är på väg att bli vår dock, häromdagen hade vi vinterns första – och förhoppningsvis sista – snö, eller ja, det gick nog in i kategorin snöblandat regn snarare än snö… Och nu i veckorna kommer det minst två ordentliga skurar per dygn, det är som om vädret vill bevisa att Irland faktiskt visst är en av de mer regniga platserna man kan besöka. Men det blir i alla fall ljusare och ljusare nu, vilket är underbart! Jag behöver inte ens använda cykellampa de dagar jag cyklar till jobbet längre! November till januari så var det högst nödvändigt för att undvika att krocka in i träd eller andra spännande saker på vägen.

Mina planer fram till hösten har börjat ta ordentlig form nu, så pass att jag vågar prata lite mer öppet om dem och skriva ner det i ord. Jag kommer bli kvar här i Cong till mitten på juni, då åker jag först hem en sväng till Umeå och familjen innan jag styr kosan söderut igen och stannar typ två veckor i Göteborg. Under juli månad kommer jag och min kära vän Nisse åka ut på äventyr och tågluffa genom Europa, vi har inte planerat allt för mycket än så länge, vi roar oss mest med att tagga varandra i bilder från fina platser och sånt just nu..! Efter det har jag lovat att komma tillbaka hit till Cong för att jobba augusti ut innan jag måste tillbaka till Göteborg och Chalmers för att börja plugga igen. Så det kommer bli rätt så mycket resande fram och tillbaka under sommaren för mig, men det känns faktiskt bara fantastiskt kul, skoj och roligt! Dessutom har jag en weekend-resa hem till Göteborg om ca två veckor planerad då jag fortfarande inte har lyckats luska ut någonting annat jag vill göra med alla mina semesterdagar jag tjajat om – och det ska bli fantastisk kul att få se och krama om mina kära göteborgare igen! 

Så det var väl en liten statusuppdatering från mig. Eftersom jag är betydligt bättre på att posta bilder och så på instagram, så kommer en till bild med mina senaste instagram-bilder för att liva upp det här inlägget lite:

 
1. Bildbevis på att vi typ hade snö häromdagen, om man kan se det landa och ligga en stund på hunden (som förövrigt heter Tingle) så räknas det som snö, right?! 
2. Setanta roar sig med att "hjälpa" medan jag mockar hans box.
3. Ett videoklipp från då Fiona och Isobel hoppade babyhästerna Mondo och Rio medan jag hade lunch en dag. 
4. Vidoeklipp på regnet förra veckan, pappa kommenterade hur jag bara postade bilder på fint väder, så när jag var ute på en skrittur för att låta Setanta sträcka på benen så kunde jag ju inte låta bli att motbevisa honom..! 
5. Mondo håller nästan på att somna efter att ha kommit hem från säsongens första 3-timmarsritt.
6. Willows vackra och kloka öga.
7. En bild från när vi hade hoppdag och lät nästan alla hästarna i stallet komma ut och hoppa bana vilket jag kan lova var grymt uppskattat både från oss ryttare och de fyrbenta monstren!
8. Setanta får en alla hjärtans dag-puss!
9. Rio och Guinness, två av stallets irish cobs (eller tinkerhästar) ute i paddocken för att rasta sig själva lite.